Запустялата улица - Page 2

The newest North Forum

Темите за масовото са налични, МОЖЕТЕ да започнете да пишете в тях!.Приятна игра!
Стара монархия или модерно общество? Нортфорд предлага и двете, омайно живеещи в симбиоза. Разкрийте мистериите, които се пазят като тайни от векове и подсигурете издигането си в общата йерархия;само добрата карма и много късмет ще покажат дали това занимание ще е успешно или позорно ще свършите на кралската гилотина.
Главни персони във форума.
Facebook Page.
Страницата на Нортфорд

Вход

Забравих си паролата!

Брояч на посещенията
free online dating siteFree web counter
Dating
Latest topics
» Запазени ликове
Пон Май 14, 2012 11:01 pm by Dark_Soul

» Вашите банери
Съб Апр 28, 2012 7:34 pm by Брук Грейнджър

» Другарче за РП
Сря Апр 11, 2012 9:39 am by Шейн Колинс

» Arlandria Hotel
Пет Апр 06, 2012 6:02 pm by missionInter

» Севана
Нед Мар 25, 2012 7:02 pm by Амелия Нортфорд

» [U/C] Benroy Safran.
Съб Мар 24, 2012 12:14 pm by Death and Honey

» 5 години по-рано, през едно горещо лято
Вто Мар 20, 2012 10:06 pm by Elizabeth Winter

» Графиките на нейно Величие
Съб Мар 17, 2012 7:58 am by Вантермина Дешае Нортфорд

» Хикари
Пет Мар 16, 2012 8:02 pm by Хикари

[ Copy this | Start New | Full Size ]
Основни партньори
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 21, на Нед Ное 27, 2011 10:27 pm
Statistics
Имаме 243 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Dark_Soul

Нашите потребители са написали 9078 мнения in 683 subjects

You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down Съобщение [Страница 2 от 2]

1 Запустялата улица on Пет Ное 18, 2011 10:49 pm

Амелия Нортфорд

Престолонаследница.
Престолонаследница.
First topic message reminder :

Вижте профила на потребителя http://northford.forumn.net/

21 Re: Запустялата улица on Сря Фев 22, 2012 9:51 pm

missionInter

Поддръжник на кралицата;
Поддръжник на кралицата;
Е, такива ситуации изискваха бързи действия. Щом се налагаше, Черният щеше да нахлузи направо панталоните си. Но наистина нямаха време и трябваше да се омитат бързо. В далечината все по-силно и по-силно се чуваха сирени. Джонатан се подсигури, че Алекс се е хванала стабилно. Тъй като нямаше време да облича горна дреха сега бе полугол и усещаше допирът на Алекс върху кожата си... Ама какви си ги мислеше пак. Хахаха, явно беше някой от тия дни, в които Джонатан си въобразяваше някакви работи. Не му пукаше за момичето! Не! Абе не, казах!
Всъщност на Джонатан му пукаше все повече и повече...
Той запали моторът и тръгна в противоположна на сирените посока.
- И ти хич не си зле - опита се да отговори подобаващо Джонатан. - Аз... предпочитам да не говоря за това какво съм. Малко ми е трудно сам да определя. Просто...
Тук Джонатан спря. Срамуваше се от това, което беше - почти бездушен, безцелен и нещастен полу-демон. Това засмяно момиче до него беше толкова много повече. Да, сигурно можеше да и причини нещастие, но защо? Това да си по-силен от някой не значи че си повече от него и точно това бе случая. Момичето изглеждаше младо, весело и жизнерадостно...
Джонатан установи че прекалено много време се е отнесъл в мълчание.
- Знаеш ли някакъв хубав хотел наблизо? Или ти се ходи на друго място?
Кой би предположил - Джонатан да пита някой друг какво му се прави. Ако сам се запиташе защо го прави, щеше да си каже че се преструва, ала всъщност не се преструваше. Това да бъдеш мил и учтив, да могат да разчитат на теб... беше приятно.

Вижте профила на потребителя

22 Re: Запустялата улица on Чет Фев 23, 2012 3:41 pm

Gee

Поддръжник на краля.
Поддръжник на краля.
Алекс усети неудобността на темата, която подхвана. Със сигурност Джонатан не беше обикновен човек. Дори без да е видяла точно телепортацията му, тя се досети, че най-вероятно ставаше дума за това. Освен това нищо обикновено нямаше в него, дори самия му поглед беше странен и някак безизразен, сякаш не си позволяваше да почувства нищо друго освен безкрайна пустота. Но имаше и нещо много човешко в него, специално човешко, уникално и неповторимо. "Хм, а и тялото му си го бива..." обади се тънкото перверзно гласче в главата и, което русокоската се стараеше да игнорира през по-голямата част от времето... Но сега, когато бе залепена за голия му гръб, някак бе по-трудно да се игнорира нещо такова. Умствено се нахока, че го пришпори да кара така.
- Уоу... мисля че ни се размина. - оповести невярващо тя, когато вече не се чуваха никакви сирени. Спомни си, как хитро се беше промъкнала до контролния пункт за камерите и беше изтрила касетата. За момента трудно щяха да ги намерят. - Хм... хотел, хотел... Карай към града, сещам се точно за хотела, който ни трябва.

23 Re: Запустялата улица on Чет Фев 23, 2012 5:30 pm

missionInter

Поддръжник на кралицата;
Поддръжник на кралицата;
Джонатан зави по пътя, по който Алекс го бе упътила. Усещаше как му става все по-студено - не си бе работа да караш без дрехи. Вятърът много лесно отнема телесната топлина. И все пак Джонатан щеше да издържи - бе издържал и по-тежки работи. Пък и Алекс го топлеше. Чувството беше доста приятно... В смисъл, това някой да го топли, вятърът беше всичко, освен приятен. Инстинктите му го караха да намали, ала той забърза още. Колкото по-бързо пристигнеха, толкова по-добре щеше да е.
- Виж, извинявай че те въвлякох в това без да те питам. Просто се почувствах авантюристично и ми се харчеха пари... Сега ще можем да си харчим на воля, така че надявам се си избрала някой много скъп хотел. Би ли ми подала цигарите от вътрешния джоб на якето ми?

24 Re: Запустялата улица on Пет Фев 24, 2012 6:39 pm

Gee

Поддръжник на краля.
Поддръжник на краля.
Алекс изсумтя шеговито.
- Всъщност мислех да те поступам, заради това... Но виждаш ли, не ми се е отдала особена възможност. По време на обира не беше удачно, по разбираеми причини, а пък сега с тази скорост, с която се движим, последното нещо, което ми иде да направя е да те ступам. Ще подготвя отмъщението си внимателно и предпазливо. Beware! - всъщност от тона, с който го каза, Джонатан изобщо не изпита нуждата да се "пази" от нея, но това не и беше и целта. - Виж сега, няма начин да запалиш цигара с тези въздушни маси, които ще ни отнесат след малко.. Пък и намали... вече навлизаме в града...
Така беше, първите светлинки на града се показваха, въпреки късния час, усещаше се промяната от пустотата в живия клокочещ с човешки души град...

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото Съобщение [Страница 2 от 2]

Иди на страница : Previous  1, 2